הסבר תוצאות CT ברך לילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/08/2014 | 11:57 | מאת: מיכה

הילדה התלוננת על כרבים מזה מספר חודשים בעיקר בערב בברך ימין לאחר צילום ואולטרסאונד הרופא שלח אותנו לעשות CT ולהלן התוצרות: אקזוסטוזיס קטנה באספקט המדיאלי קדמי בדיאפיזה הפרוקסימלית של הטיביה מצד ימין. דפקט קורטיקלי זעיר בקורטקס האחורי בשליש הדיסטאלי ובאספקט המדיאלי של הפמור מימין פרט לכך המבנה הגרמי והמפרקי נראה שמור. אין עדות לפתולוגיה ברקמות הרכות. אשמח להסבר ברורו יותר לתוצאות תודה רבה מיכה

שום דבר רציני, שפיץ עצם קטן שאם הוא הגורם לכאב ניתן להסירו ואם לא אז רק לעקוב

מנהל פורום אורתופדיית ילדים