כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/08/2014 | 08:48 | מאת: ניר

שלום,אני בן 16.לפני כשלושה שבועות שיחקתי כדורגל עם חברים שלי ובאמצע התחלתי להרגיש כאבים במפשעה.המשכתי לשחק ולמחרת קמתי עם כאב מטורף במפשעה ימין בדיוק בחיבור בין הרגל לגוף.לאחר יום-יומיים הייתה הקלה משמעותית בכאב אך הוא עדיין לא עבר לגמרי.היום,שלושה שבועות אחרי שזה קרה ועדיין יש כאבים(לא חמורים אמנם) שמתחזקים בזמן הליכה ממושכת אפילו של 5-10 דקות.יש לציין שאני עובד בהתרמות במסגרת עבודת קיץ ולכן הולך הרבה יחסית.בנוסף,זו לא הפעם הראשונה שאני מרגיש כאבים במפשעה בזמן משחק כדורגל אולם בפעם הקודמת זה עבר לבד תוך כמה ימים.כמו כן,אני מרגיש מין קליק כזה(לא כואב)במפשעה בזמן שאני מרים ומוריד את הרגל. מה אתה ממליץ לעשות? אם צריך לפנות לאורתופד,מתי? והאם מותר לעסוק בספורט כמו כפיפות בטן,קפיצה בחבל וכו'?

צריך מנוחה ממאמץ וסבלנות לעוד שבועיים-שלושה ורצוי להיבדק אצל אורתופד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים