גיד אכילס מקוצר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/08/2014 | 14:56 | מאת: מור

שלום בתי בת השנה וחודשיים אובחנה שיש לה גיד אכילס מקוצר ברגל ימין הפרופ' אמר שיש לגבס את 2 הרגליים לחודש ואכן הילדה כבר כמעט חודש עם גבסים על הרגלים. האם טיפול בגבס פותר את הבעיה מיד לאחר הורדת הגבס?

אם הוא מקוצר רק בימין אז למה גיבסו שתי רגליים? אם הגיד קצר משמעותית אז סביר להניח שרק גבס לא יפתור את הבעיה

30/09/2014 | 19:42 | מאת: מור

אחרי שלושה שבועות וחצי עם גבס הלכה בסדר, כלומר לא על קצות האצבעות. אך לאחר חודש בלי הגבס חזרה פתאום ללכת על קצות האצבעות. מה יכולה להיות הסיבה? מה הפיתרון?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים