כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/07/2014 | 14:52 | מאת: לירן

שלום,אני אמנם לא ילד קטן אבל הפורום הזה פעיל ולכן אכתוב את שאלתי כאן ואשמח אם תוכל לענות לי. אני בן 16,אתמול שיחקתי כדורגל עם חברים שלי ופתאום התחלתי להרגיש כאבים במפשעה.המשכתי לשחק והיום בבוקר קמתי עם כאב מטורף,בעיקר בזמן שאני מרים את הברך למעלה(לא מצליח עד הסוף). אני הולך קצת צולע. רציתי קודם כל להסיר חשש שלא מדובר בקרע כי לדעתי קרע אמור להיות הרבה יותר רציני ממה שיש לי. בנוסף רציתי לדעת איך ניתן להקל על הכאב.

אתה עדיין ילד (לא קטן), סביר להניח שיש לך קרע קטן או אולי תלישה, צריך מנוחה ואם מאוד כואב אפשר לקחת נורופן, אם הכאב לא חולף תוך ימיים-שלושה גש לבדיקה אצל אורתופד אם כי רוב המקרים מחלימים במנוחה בלבד אך עלולים לארוך 4-8 שבועות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים