לאחר ניתוח ddh

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/07/2014 | 23:59 | מאת: שיר

שלום ביתי עברה ניתוח ddh במפרק הירך עם פלטינה ולאחר מכן גובסה בספייקה מה ההליך לאחר שישה שבועות עם הספייקה? מורידים ומתחילים פיזיוטרפיה או שפשוט מחליפים לגבס אחר לעוד תקופה? בהפניה לניתוח שלאחר 6 שבועות מצויין בדיקה בהרדמה מה זה אומר? תודה

אני חושב שמתפקידו של הרופא המטפל להסביר לך את כל זה. איני יודע בדיוק מה היא עברה ולכן איני יודע מה מתוכנן, אין צורך בפיזיותרפיה ובדיקה בהרדמה היא בד"כ בשביל צילום עם הזרקת חומר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים