שבר בטיביה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/07/2014 | 10:29 | מאת: רחל

לביתי בת ה-3.5 שבר מתחת לברך (נפלה בעת קפיצה על טרמפולינה). גובסה לחודש וחצי והונחנו שאסור לדרוך. לאחר שבועיים החליפו לגבס קל. היא מאוד מתרגשת שהיא יכולה שוב לעמוד ואפילו ללכת. הרופא החליף את הגבס ללא צילום. האם מותר לה לדרוך או לעמוד על הרגל? האם לאפשר לה ללכת כמה צעדים או להמנע באופן מוחלט? רב תודות

בעיקרון מותר לה ללכת לפי יכולתה, תלוי בסוג השבר, אני מניח כי ככל הנראה מדובר במשהו קטן ולכן אין צורך בצילום נוסף

מנהל פורום אורתופדיית ילדים