קליק בברך לתינוק בן 7 חודש

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/07/2014 | 14:51 | מאת: אביב

שלום רב! יש לי תינוקת בת 7 חודשים ובזמן האחרון אנו שומעים קליקים מהברך, היא מתהפכת מהגב לבטן ולהפך, היא מניעה מידי פעם את רגליה במהירות במידה והיא יושבת על הגב, היא יכולה למתוח את רגליה בזוית של 180 מעלות אך היא לא נמצאת במצב הזה במהלך כל היום, כשאנו מנסים לעזור לה לעמוד היא אינה יציבה כל כך והיא עדיין לא זוחלת היא מסתובבת על הבטן, ואינה יושבת לבד אלא אם מישהו מחזיק אותה, רציתי לדעת האם זה תקין, והאם זה נובע מגמישות יתר ומה ההשלכות שיש לכך? תודה מראש על המענה

סביר להניח שזה תקין וחסר משמעות, בכל מקרה בדיקת אורתופד ילדים לא תזיק בלי לחץ

18/07/2014 | 17:18 | מאת: אביב

אני כמה פעמים מייעצת בפורום הזה, ותמיד המענה הוא מהיר....אז תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים