ריפוי סרטן בעזרת אלוורה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/11/2009 | 10:04 | מאת: יגאל ב"י

מדובר על אלוה מסוג ארבורסנס. מסתבר שהיה טיפול בעזרת אלוורה ברחבי ברזיל ועוד מקומות בעולם. כששמע על זה האב רומנו זרגו הוא התחיל לטפל בעזרתה בחולים סרטן מסוגים שונים. הוא הוציא ספר על זה ותיאר חלק מהמקרים שטיפל בהם,בין השאר גם היה מספר שנים בארץ,והותיר לא פעם את רופאי הדסה נדהמים. תוך כדי כתיבת ספרו הוא נוכח שהמתכון הזה מופיע בעוד ספרים מקומיים של מרפאים מברזיל.ובכלל ישנם ורסיות דומות של אותו מתכון ברחבי העולם. השנה יצא מחקר בבית חולים במילאן ,איטליה, חולים בעלי גרורות במקומות שונים השתמשו במיצוי בשילוב כימו לעומץ חולים שהשתמשו בכימו בלבד. התוצאות מדברות בעד עצמם. http://www.aloearborescens.org/SciResearch4.pdf זה חשוב לקרוא מחקרים כאלה כי הם לא נעשים לרוב,קשה לקרוא מחקרים מסודרים של צמחים שנוסו ע"י בני אדם. רומנו זאגו לא צריך את המחקר הזה - הוא הביא אותו לאנשים רבים ברחבי העולם שראו מזה רק טוב. חשוב לציין שלפי ספרו,פעמים רבות נרפאו מהמחלה אנשים ללא טיפול כימי או הקרנתי ,אלא רק בשימוש באלוורה. אני שותה את זה לפעמים וזה בטעם סביר בהחלט. לד"ר ברנר אבקש התייחסותך למחקר . זה יכול לעזור לאנשים רבים. כל טוב יגאל ספרו של רומנו זאגו: http://www.aloearborescens.org/Zagocover.pdf

14/11/2009 | 17:23 | מאת: יגאל ב"י

אבקש התייחסותך למחקר הנ"ל תודה

16/11/2009 | 21:12 | מאת: דן

מהסתכלות בתוצאות המחקר ההשוואתי (בטבלה 2 במאמר) אלוורה עוזרת לחולים, אך בהחלט אינה תרופת פלא, עדין מרבית החולים נשארים עם המחלה או נפטרים.

17/11/2009 | 08:56 | מאת: יגאל ב"י

שים לב לגרף אחוזי הישרדות: לאחר שנה 70% אלוה+כימו ,40% כימו לבד לאחר שנתיים 40% מול 18% אם זו הייתה תרופה 'רגילה' היו קוראים לתוצאות אלו מהפכניות, הלא כן ?הרי תמיד מדברים על הארכת חיים ופה יש הארכת חיים כפולה כמעט.הישג משמעותי מאוד ,שלא נדבר על שאר הדברים. אבל זה לא העניין. לי ברור שאם היו משתמשים באלוורה בלבד היו מגיעים לתוצאות טובות בהרבה.זה גם ברור לרומנו זאגו ולמי שקרא את הספר שלו. לדעתי קצת קשה להתרפא כשלוקחים תרופות רעילות ,שמחלישות את הגוף וגורמות למחלות ממאירות בעצמם. נותר רק להצר על כך שלא הייתה קבוצה שהשתמשה באלוורה בלבד.

17/03/2010 | 22:28 | מאת: שרה

ברצוני לחזק את דברי יגאל ב"י אודות האלוורה. זוג מכרים שסיפר על האח שחלה בסרטן הכבד והחליט לאמץ את שיטת רומנו זאגו. (הוא החלים לחלוטין) .מצרכים: 1/2 קילו דבש חרוב, 6 כפות אלכוהול (ברנדי או קוניאק או וויסקי) ו-2 עלים גדולים של צמח אלוורה.(צומח פרא ליד הים ובכל מקום).להסיר את הקוצים, לשטוף ולחתוך לחתיכות, לשים הכל בבלנדר ולאכסן בצינצנת סגורה במקרר.הכמות מספיקה בערך ל-10 ימים.מומלץ 3 פעמים ביום כף- חצי שעה לפני האוכל.לנער לפני שימוש.בתום השימוש לבצע בדיקה רפואית ואם יש צורך להמשיך בטיפול.עלולה להווצר ריאקציה של שלשולים, הקאות ופריחה בעור,וזו התנקות הגוף. טיפול זה יעיל גם לאיזון סכרת ,ניקוי הדם וחיזוק המערכת החיסונית.לא מומלץ לנשים הרות.

24/04/2010 | 05:42 | מאת: גדעון לבב

למעוניינים, נשארו לי עדיין שתילים [email protected]

14/12/2012 | 16:47 | מאת: אילה

רציתי לשאול אם אתה יודע מהיכן ניתן להשיג אלוורה טובה ?

13/06/2013 | 12:26 | מאת: שרה. א

ניתן להשיג ג'ל מיוצב ופעיל- רק שתבינו,אלוורה מתחמצנת לאחר 4 שעות!!! הג'ל מגיע ארוז במיכל של ליטר למעוניינים.... ורק בבריאות.

10/08/2015 | 20:56 | מאת: גדי אליעזר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן