אבי בן 91 סרטן מעי גס מקבל כדורי כימי ביולוגי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

30/09/2016 | 08:57 | מאת: דבי

לא מנתחים עקב גיל הגידולים ויש גרורות ...המלצתך על כורכומין ו-artemisinin באים להקל על התופעות או עוזרים במשהו למגר הגידולים במעי. אני מבינה שטיפולי הזמורה ואווסטין רק מעכבות גידול הגידולים לא ריפוי . מה דעתך על ההמלצות על גרביולה gravizon בארה"ב יש בזה משהו. אודה לדעתך

תוספי מזון שונים כמו אלה המוזכרים לעיל הינם בעלי השפעה על מהלך המחלה בגידולים שונים כולל גידולים של המעי הגס. טיפולים אלה עשויים להשפיע על משך ההישרדות. ריפוי מלא במחלה גרורתית הינו נדיר. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן