טמוקסיפן וקסלודה, מי צודק?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

30/07/2016 | 17:00 | מאת: זוהר

שלום רב 1. מדוע לא לקחת את הטמוקסיפן והקסלודה ביחד? היו רופאים שאמרו לי שניתן לקחת אותם ביחד והיו רופאים שאמרו להפסיק את הטמוקסיפן בזמן לקיחת הקסלודה. מי צודק? 2. רופא השניים שלי אמר שניתן לעשות טיפולי שיניים בזמן לקיחת הקסלודה,{סתימות למשל}. האם זה נכון? תודה

1. לא משלבים טיפול בכימותרפיה (קסלודה) עם טיפול הורמונלי (טמוקסיפן) 2. הקסלודה גורם לפגיעה בכדוריות הדם ולכן אין לעשות טיפול שיניים אלא תוך מעקב מתמיד של ספירות הדם. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן