זומרה - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

28/06/2016 | 18:11 | מאת: ליאת

האם זומרה מאוד רעילה, ואילו תוספי מזון כדאי לצרוך כדי לנטרל את תופעות הלוואי שלה?

זומרה הינה תרופה לטיפול בגרורות בעצמות ומטרתה לעצור את ההתקדמות של הגרורות בעצמות ולמנוע כאבים ושברים כתוצאה מגרורות אלה. תופעות הלוואי הן מועטות וקלות מלבד ירידה לפעמים ברמות הסידן בדם ופגיעה במנדיבולה (עצם הלעיסה) בפנים לאחר שימוש ממושך. לא ידוע לי על תוספים המפחיתים את תופעות הלוואי והנזקים של הזומרה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן