9 מזונות שמרפאים סרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

28/06/2016 | 01:22 | מאת: ירון

ד"ר ברנר, האמנם המזונות והצמחים האלו מרפאים סרטן בבני אדם (ללא כל טיפול נוסף)? http://www.naturalnews.com/z053133_cancer_cures_Medical_Mafia_natural_therapy.html

כל הנ"ל הינם מזונות או תרופות עם ערך כחלק מהמניעה ומהטיפול במחלת הסרטן. טיפולים אלה יכולים לעזור למנוע את המחלה, לעצור את התקדמותה ולעיתים אף לרפא. ההצהרה כי מזונות אלה מרפאים סרטן נותנת את התחושה שאם משתשמים בהם הריפוי הוא מובטח, וזה כמובן לא נכון. ד"ר יוסף ברנר

05/07/2016 | 16:12 | מאת: ירון

האם יש לכך הוכחה במחקרים קליניים?

כן ד"ר יוסף ברנר

24/03/2017 | 12:50 | מאת: מגי

אלו 9 מזונות שמרפאים סרטן

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן