קסלודה, עשב חיטה וכורכום לטיפול באדנוקרצינומה במעי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/05/2016 | 20:55 | מאת: רות

שלום, האם עשב חיטה קפוא וכורכום יכולים לעזור לתופעות הלוואי של הקסלודה? האם הם יכולים לעזור במניעה של חזרת הסרטן במעי ובכלל? ומהם המינונים אותם כדאי לקחת של עשב החיטה והכורכום? תודה

קורקומין ועשב חיטה אינם משפיעים על הטיפול בקסלודה. המינון של קורקומין=6 גרם ביום ד"ר יוסף ברנר

28/05/2016 | 12:37 | מאת: רות

ד"ר ברנר שלום 1. מהו המינון של סידן וויטמין D שכדאי לקחת? 2. כמה אומגה 3 כדאי לקחת? 3. האם כדאי לקחת Q10 ? 3. האם ניתן לקחת את התוספים כולל הכורכום יחד עם הקסלודה או לאחר זמן מסוים {בנפרד}? בספר שלך אין את המינונים. תודה רבה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן