סרטן גרון

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

28/08/2015 | 23:59 | מאת: רועי

גידול בגרון נכלל בקטגוריית גידולי ראש צוואר? איזה ויטמינים ומזונות הראו יעילות בסרטן גרון?

29/08/2015 | 11:10 | מאת: רועי

האם בגרון ובתיבת הקול יש כלי דם שמחוברים אליהם? זאת אומרת תאים של מערכת החיסון כימותרפיה וכו יכלים להגיע לגידול בגרון או בתיבת הקול?

באזור זה אספקת הדם די בעיתית ולכן הטיפול בעיקר ניתוח או הקרנות. בגידולים גדולים יש תמיד כלי דם מאחר ובלעדיהם לא יכולים להמשיך ולגדול ד"ר יוסף ברנר

ויטמינים: B6, ליקופן, A, E מינרלים:סלניום אצות ים: כלורלה, בלו-גרין-אלגה צמחי מרפא: קורקומין, תה ירוק, חרצית ריחנית ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן