טיפול ביולוגי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/05/2015 | 16:56 | מאת: קרינה

שלום רב בסרטן מסוג אדנוקרצינומה , שלב 4 , ממתינים לתשובה של ביופסיה לקביעת אפשרות לקבלת טיפול ביולוגי. האם טיפול נוסף ע"י גרוויולה יכול להזיק כאן? תודה

לא ברור לי באיזה גידול מדובר, אדנוקרצינומה של הריאה, קיבה, או איבר אחר? ד"ר יוסף ברנר

22/05/2015 | 17:34 | מאת: קרינה

המקור הוא ריאה. אדנוקרצינומה של ריאה, התגלה בשלב 4 לצערנו. תודה על התשובה

שימוש בגרביולה ובתוספים אחרים כמו קורקומין, פטריות מרפא וויטמינים יכול לשפר את התוצאות בעיקר באם לא תמצא התאמה לטיפול ביולוגי והטיפול יהיה בכימותרפיה בלבד. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן