ניקוי הגוף בין טיפולים כימותרפיים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

31/03/2015 | 19:17 | מאת: yafit123

שלום, אני חולה בסרטן השד גילוי מוקדם ומטופלת בAC כל שלושה שבועות. במקביל מטופלת אצל רופא סיני בדיקור ורפואה הומאופטית. הרופא המליץ לי על טיפול של ניקוי 4 ימים לאחר הטיפול הכימותרפי והפסקה של 24 שעות לפני הטיפול. הטיפול הוא טיפות R18, 37, 60.7 15 טיפות בליטר וחצי מים. האם יש מניעה לעשות זאת בין הטיפולים כשאני מתחילה את הטיפול ארבעה ימים לאחר הטיפול הכימותרפי.

01/04/2015 | 20:21 | מאת: ניקוי גוף

הומאופאתיה אינה יעילה לאף מחלה. חבל על הכסף! http://www.iflscience.com/health-and-medicine/meta-study-confirms-homeopathy-doesnt-work http://www.iflscience.com/health-and-medicine/homeopathy-ineffective-study-concludes

03/04/2015 | 08:10 | מאת: יפית

אשמח לקבל תשובה מקצועית ממנהלי הפורום ואם אתה כל כך נגד טיפולים הומאופתיים ורפואה משלימה אז למה אתה נמצא בפורום הזה. כבד את מקומם ואמונותיהם של האנשים הנמצאים פה. לי באופן אישי יש הוכחות ומאמרים שמוכיחים את יעילותם של הטיפולים. אתה יכול להצטרף לפורום אחר שמצדד בדיעותיך. שיהיה לך חג שמח

ניקוי הגוף הינו חלק ממערך הטיפולים המומלצים ברפואה המשלימה כנגד מחלת הסרטן. אינני מכיר את הטיפות הסיניות. ניקוי הגוף כולל ניקוי ריאות, מערכת העיכול, כבד, כליות וכו'. ישנן דרכים לעשות את הניקוי לכל אחד מהאברים הנ"ל. הליכה, שתיה מרובה, קולוניקס הם חלק מהדרכים לניקוי הגוף. אם את מתעניינת בכך תוכלי למצוא מידע בפרק מיוחד בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" הוצאת מודן ד"ר יוסף ברנר

15/04/2015 | 19:51 | מאת: ניקוי גוף

מיצי ירקות, שתיה מרובה ופעילות גופנית ינקו את הגוף. לשלם עבור חוקנים (קולוניק) זה מיותר וחבל על הכסף.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן