סרטן השחלות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/02/2015 | 19:09 | מאת: לי

דוקטור שלום רב, המון תודה על התשובה שלך לשאלה הקודמת שלי. אודה לך מאוד אם תכל לענות על כמה שאלות ספציפיות נוספות. 1. האם מותר בזמן כימותרפיה (Carboplatin+Taxol+Avastin): 1) לשתות חליטת תה צמחים לדוגמה, שיבא+אסטרגלוס+פטריית ריישי+חילבה+כורכום+אלוורה+אספרגוס וכו'. האם יש צמחים שמוכרים חופשי בחנויות טבע שאסור לשתות ביחד עם הכימותרפייה הנ''ל? 2) לקחת גלוטמין 3) לקחת ויטמין D 4) לשתות סודה לשתייה 2. האם קנאביס רפואי יכול ליעל את הכימותרפייה הנ''ל, לשפר מצב כללי בפרט לחזק את המערכת החיסונית תודה רבה מראש, לי

חוץ מגלוטמין ניתן לקחת הכול. קנביס רפואי משפר את המצב הכללי והתאבון ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן