סקטן לבלב-רפואה משלימה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

18/07/2014 | 15:45 | מאת: שי

0522859232ד"ר יוסף שלום רב, אבי מאובחן כסובל מסרטן לבלב בשלב שלא ניתן לבצע ניתוח. הייתי רוצה לקבל מידע על: א. תזונה רלוונטית לסוגזה של המחלה. קראתי על צמח המורינגה שידוע כעוזר בטיפול בסרטן לבלב. האם יש מזונות נוספים מומלצים? ב. בעית "רגשות" באיזה שיטה מומלץ לטפל בבעיה של שחרור לחצים וכעסים, האשמות עצמיות, קונפליקטים רגשיים. תודה, שי

בצמח המורינגה חומרים אשר הוכחו בבדיקות מעבדה הפועלים כנגד תאים של סרטן לבלב. צמחי מרפא אחרים הפועלים כנגד תאים של סרטן לבלב הם קורקומין, אנונה מוריגטה, מנגוסטין, תה ירוק ופיברפיו. חומרים אחרים: מלטונין, ויטמין D, ויטמין C, ALA ושמן פשתן ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן