גרעיני משמש

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/07/2014 | 22:15 | מאת: אנונימי

שלום . קראתי באינטרנט ששקדי משמש (בפנים )מרפא סרטן אבל מצד שני מכיל הרבה ציאניד האם יש דרך כלשהי להוציא את רעילות הציאניד ? 2 אם אני אוכל את השקדים על אף היותי אדם בריא זה מונע סרטן ? כמה שקדים מותר לאכול ללא חשש מהרעלה ? תודה רבה מראש

החומר בתוך השקדים, אמיגדלן, מתפרק בתוך התאים והופך בין השאר לציאניד. בתאים בריאים יש אנזים המפרק את הציאניד לכן האמיגדלן אינו רעיל לגוף. בתאי סרטן אין אנזים כזה ולכן הציאניד הופך להיות רעיל לתאי הסרטן ד"ר יוסף ברנר

29/07/2014 | 12:40 | מאת: אמיגדלין

ציטוט של ד"ר ברנר מפורופ זה 12.1.14. "אמיגדלן (ויטמין B17) נחשב לתכשיר עם פעולה אנטיסרטנית הפועל רק על תאי סרטן. יעילות התכשיר הייתה רק במינונים מאד גבוהים ובמתן תוך ורידי. הטיפול בכדורים של B17 או בשקדים או גלעיני משמש נחשב לחלש מדי ומתאים אולי כטיפול מונע אך לא טיפול במחלה פעילה."

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן