undifferentiated endometrial sarcoma

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

13/04/2014 | 11:18 | מאת: לי

שלום ד"ר ברנר, אמי, בת 62, חולת סרטן מסוג undifferentiated endometrial sarcoma שהחל ברחם והתפשט לריאות ולמוח. היא עברה טיפולי כימותרפיה ולפני כחודשיים הקרנות למוח וכרגע כמעט ואינה מתפקדת. הרופאים מיצו את אפשרויות הטיפול. האם לדעתך ניתן לעשות דבר נוסף על מנת להצילה? תודה רבה, לי

תלוי במצבה הכללי. באם מרותקת למיטה ובקושי מתפקדת, אינני רואה מקום לטיפולים נוספים. באם איננה מרותקת למיטה, מסוגלת לאכול ולשתות הייתי ממליץ לנסות טיפולים משלימים. קשה לדבר על "להציל" אותה אלה על טיפולים היכולים לשפר את מצבה. ד"ר יוסף ברנר

13/04/2014 | 21:14 | מאת: לי

היא מרותקת למיטה ומסוגלת לשתות, כל הצעה תתקבל בברכה.

29/04/2014 | 09:56 | מאת: ללי

שימוש בתכשיר תכשיר אנטי סרטני S.N.H.C.D מציל חיים נתן ונותן תוצאות יפות בסרטן מופשט בהצלחה

29/04/2014 | 11:15 | מאת: pH meter

לא מדגדג את הסרטן.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן