בלוטה בין הירך למפשעה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/12/2016 | 08:45 | מאת: ***

שלום, אני בת 14 ולפני כמה חודשים הופיעה בלוטה יחסית גדולה שגדלה מעט עם הזמן בחיבור בין המפשעה לירך על העצם. ובחיים לא גילחתי שם. לא ידעתי למי לפנות באתר תוכלי לתת לי מידע כללי על התופעה? האם יכול להיות שזה גידול?

שלום רב לך הפורום הזה הוא פורום של מטפלים/מטפלות בלימפאדמה ולא של רופאים. פני בבקשה לרופא המשפחה שלך, הוא או היא יוכלו לבדוק ואם צריך, יפנו אותך לאן שצריך. כל דבר בריאותי חריג שאיננו יודעים מהו, צריך לפנות לרופא המשפחה כדי לברר. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)