תו חניה לנכה. יהודה הלוי 11 ק.מוצקין

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/04/2016 | 14:54 | מאת: סאבו חיים

א.ג. נכבדה אני נכה מבטוח לאומי 60% ואיבוד כושר 100%. את הנכות קיבלתי על בעיות לב (עברתי 10צנתורים ו-1 אבלציה). עברתי את גיל הפרישה ואני מקבל קצבת זיקנה- נכות. מיזה כשנה התחלתי להרגיל כאבים בגפיים שהחמירו בזמן האחרון ,פניתי לרופא כירורג כלי דם,והוא היפנה אותי לבדיקת דופלר רגליים .התוצאה היא 0.7 יורד ל- 0.6 ברגל שמאל . האם מגיע לי תו נכה בגלל קושי בהליכה? בתודה חיים

שלום מר סאבו חיים הפורום הזה עוסק בבעיות לימפאדמה. מציעה לך לפנות לפורום כרורגית כלי דם, באתר דוקטור'ס. בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)