קשר בין כאב בכף רגל ללימפאדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/01/2016 | 10:13 | מאת: אלה

היי לכולם , אני תוהה האם יש קשר בין כאב בכף רגל[מלמטה] ללימפאדמה?

שלום אלה יכול להיות קשר כאשר כף הרגל מאד נפוחה, ויכול להגרם לחץ על רקמות רכות. אם כל הרגל נפוחה וכבדה או יש משקל כללי עודף גם זה עלול לגרום לכאב עקב עומס. מאידך יכולות להיות סיבות אחרות, אורתופדיות למשל, שיגרמו לכאב. כדאי להתייעץ עם הפיזיותרפיסט/ית הלימפטי/ת ששם את מטופלת. בברכה, ניצה

16/03/2016 | 12:31 | מאת: אלה

לאחר שדיברתי עם הפיזיותרפיסטית שלי היא המליצה לי ללכת לאורתופד והוא המליץ לי לעשות מיפוי עצמאות[יש לי בחודש הבא תור] השאלה אם זה יכול לגלות את הסיבה לכאבים שמתפשטים לי לכל הרגלים? ואם בכלל בטוח ובסדר בשבילי לעשות את הבדיקה הזו ? במידה וכן מותר לשלב באותו יום גם בדיקה של לימפוסינטוגרפיה?[טרם ביצעתי את הבדיקה ונדמה לי שזה חשוב]

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)