לג'יל ברכה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/02/2015 | 14:08 | מאת: קרן

שלום , קראתי איזה תגובה שלך מלפני כמה שני , להלן התגובה " לבצקת באיזור הגניטליה אפשר להשתמש בחומרי ריפוד מתאימים מתחת לתחתונים צמודים. לפנים יש מוצרי מדף שאפשר להציע לשימוש בלילה. " באיזה חומר ריפוד מדובר? איך קואים לי , איפה קונים את זה , האם צריך מרשם?

קרן שלום, פיזיותרפיסטים לימפטים מכינים את הריפוד עבור המטופל ומשתמשים בחומר ריפוד רגיל לחבישות למפאדמה. בדרך כלל משתמשים בסוגי ספוג שגוזרים לפי האזור הבצקתי. לא ידוע לי על ריפוד מוכן לקניה בחנויות. אני מציעה לך להתיעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל שלך. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)