פריקת לסת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/06/2006 | 14:50 | מאת: פזית

שלום רב וחג שמח! פניתי לרופא המשפחה בעקבות קושי בפתיחת הפה בזמן פיהוק או אכילה בצד שמאל של הלסת ושמיעת קליקים בצד השני של הלסת שאינו כואב. הרופא נתן לי המלצה לפיזיותרפיה וקבעו תור לחודש הבא. האם שמעתה על מקרים של הבעיה הנ"ל שהסתיימו ע"י טיפול בפיזיותרפיה בלבד? האם יש תרגילים שניתן לעשות בנתיים להקל על הבעיה? תודה

04/06/2006 | 21:52 | מאת:

שלום רב, מדובר במקרה נפוץ למדי, כשאת קובעת תור תוודאי שהפיזיותרפיסט אשר יטפל בך התמחה בשיקום הלסת. הטיפולים יעילים אך דורשים תרגול עצמי רב, אין תרגילים לבינתיים אך רצוי מאוד להימנע מלהגיע לפתיחה אשר יוצרת את הבעיה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

05/07/2006 | 18:14 | מאת: רועי בחנוף

פזית שלום אשמח לנסות לעזור רועי בחנוף 0522386886