עיכוב מחזור רציני בהחלט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/07/2014 | 22:41 | מאת: אנונימית

בת 17.10 - המחזור האחרון שלי היה בתאריך ה19.4 ומאז לא קיבלתי מחזור. בתקופה האחרונה ירדתי במשקל 2-3 ק"ג זו הייתה תקופה לחוצה מאוד בשבילי בין היתר קיימתי לראשונה יחסי מין מלאים (עשיתי בדיקת היריון והיריון אינו הסיבה לעיכוב המחזור). בנוסף לכך לאחרונה יש לי הפרשות מזרות מאוד בצבע שקוף עם ריח מעט מוזר. יש לי סיבה לדאגה? זה אומר משהו ?

סביר להניח שזו הפרעה הורמונלית הקשורה בירידה במשקל או בסטרס כדאי לפנות לרופא נשים לברור ולטיפול וגם להתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו