מחשבון ביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/07/2014 | 12:21 | מאת: רוני

שלום! אני בת 24 ועם בן זוג קבוע. אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום מכיוון שאני לא מעוניינת לקחת גלולות בשל החשש להתערבות הורמונים בגוף. חיפשתי אינפורמציה על מניעת הריון טבעית וקראתי על מד-חום ממוחשב שיודע לדווח על ימי הפוריות ע"פ מדידת חום הגוף בבוקר באופן קבוע. האם את ממליצה על אמצעי זה? והאם ישנה עוד אלטרנטיבה שהיא לא קונדום למניעת הריון באופן טבעי עד כנה שאפשר? תודה רבה!

החסרון של כל המחשבונים האלו שאם קיימת יחסי מין גם יום יומיים ואפילו 3 ימים לפני הביוץ את יכולה עדיין להכנס להריון הדרך הכי יעילה היא להשתמש בקונדומים עד הביוץ ויומיים אחרי הביוץ אפשר להוריד את הקונדומים

13/07/2014 | 14:59 | מאת: רוני

ודאי שייעשה שימוש בקונדומים בימים הפוריים. השאלה שלי היא האם את ממליצה על שימוש במכשיר הנ"ל לקביעת ימי הפוריות ולהסתמך על כך? תודה רבה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו