דחוף !!!! גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/04/2014 | 17:18 | מאת: בת 20

אני נוטלת כשנה גלולות סרזט והחודש פספסתי 2 כדורים. היום קיימתי יחסיים (לא מלאים). ורציתי לדעת אם עדיין כדי לקחת את הפוסטינור או שאני מוגנת. חשוב לציין ששתי הכדורים נשכחו לפני 4 ימים. מאז עברו 4 ימים נטלתי את הגלולות כרגיל. חשוב שתענו לי מהר כדי לדעת אם לקחת את הפוסטינור או שעדיף להימנע ! תודה מראש

סיכוי נמוך מאד להריון בנסיבות שתארת . בכל מקרה אם יקרה מקרה דומה בעתיד , קחי פוסטינור אם יש לך ספק ואין לך מענה מידי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו