הפסקה בין חבילת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/04/2014 | 01:28 | מאת: אילה

שלום. אני נוהגת לקחת גלולות לפני השינה, בערך ב11 בלילה. בחודש שעבר שכחתי את הגלולה ולקחתי בבוקר- 7 בבוקר. מאז לקחתי כל החודש בשעה 7 בבוקר. היום עבר חודש ושבעה ימים והגעתי ליום שבו אני תמיד לוקחת גלולה בערב, ולקחתי ב1 בלילה. האם כדאי לחזור לשבע בבוקר או להישאר בערב? אני חוששת שעשיתי שטות ולא יודעת כיצד לתקן. תודה.

המשיכי עם לקיחת גלולות בערב אבל בשבועיים הקרובים מציעה לך להוסיף קונדומים אם את מקיימת יחסי מין

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו