קיום יחסים ללא נטילת אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/04/2014 | 12:34 | מאת: ב.ב.

אני מניקה קרוב ל9 חודשים, החדש קיבלתי מחזור לראשונה מהלידה, מנסיון של הריונות קודמים, נכנסתי להריון אחרי הפעם הראשונה או מקסימום שניה מהופעת המחזור הראשון שאחרי הלידה. יש לי חשש לקיים יחסים בשלב זה שמא אקלט, כרגע עד שאקבל תשובות על אמצעי מניעה (גלולות התקן וכו'.) איך נוכל לקיים יחסים (כולל הוצאת זרע) מבלי לחשוש על הריון. (אני דתיה ובעלי מקפיד על הוצאת זרע לבטלה וכל אמצעי מניעה גבריים לא רלונטי)

יש נרות קוטלי זרע ששמים בנרתיק כ20 ד' לפני קיום יחסי מין פחות בטוחים מאשר הגלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו