שאלה מוזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/04/2014 | 21:24 | מאת: מירה

היי.. יש לי שאלה די מוזרה ואולי די מגעילה ..(מודיעה מראש). אני לוקחת גלולות חצי שנה… (פמינט) קיבלתי מחזור באמצע החפיסה (לקראת סוף החפיסה) והמחזור הזה די מוזר מכל השאר. אצלי המחזור מתחיל בצבע חום והמחזור הזה התחיל כמים מעורבבים עם דם. וביום ה3 בדרך כלל יש לי שטפונות והמחזור הזה מלווה ביותר ריר שקוף לבן עם טיפה של דם. לא משהו שהייתי מצפה. מה הריר הזה היה יכול להיות? חשוב לי להדגיש שיש לי עליה במשקל. (רק הבטן). האם יכול לקרות מצב שחלילה אהיה בהריון ובעצם אני מדממת מכני? (בגלל הגלולה?( אני שואלת כי אמא שלי קיבלה מחזור איתי עד תחילת חמישי ורק בחודש החמישי גילתה שהיא בהריון בכלל.. סליחה על הדימויים הגועליים

יש נשים שמדממות תחת גלולות וזה לא מחזור. אם את רוצה להיות שקטה שזה איננו הריון עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון. אם הדימום החריג הזה יגיע גם בחודש הבא פני לרופא נשים להחלפת הגלולות. חשוב לציין שהרבה פעמים הדימום החריג מופיע אם שכחת גלולה כשאז במקרה שכזה היעילות של הגלולות יורדת וצריך להוסיף קונדומים אבל אם לא שכחת, למרות הדימום הגלולות ממשיכות להיות יעילות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו