טבעת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2014 | 08:32 | מאת: אנונימי

שלום! הוצאתי את הטבעת מהנרתיק שלוש ימים אחרי ואני מחכה למחזור ולא קיבלתי עדייו! האם יש בעיה בזה שהוצאתי את הטבעת שלוש ימים אחרי(במקום 27 הוצאתי את זה ב 29 ) ? וגם שהוצאתי את הטבעת שכבתי עם בעלי בבןקר והוצאתי אותה בערב?האם יתכן שיש בזה בעיה?

בעקרון עם הטבעת לא מומלץ למשוך יותר ימים מ3 שבועות. בכל מקרה עשי בדיקת שתן להריון אם היא שלילית המחזור יגיע בימים הקרובים והחזירי טבעת חזרה לנרתיק לאחר 7 ימים ללא טבעת.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו