שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2014 | 20:31 | מאת: דנה

קיבלתי מחזור ב5/3/14 ביום רביעי וסיימתי ב 8/3/14 במוצאי שבת ... הייה לי מין הפרשה חומה ביום ראשון ואז זה נעלם , אני נוטלת גלולות פמינט , התחלתי לקחת את הכדורים רגיל .. יצא ששכחתי לשתות 2 וב20/3/14 אני רואה שקיבלתי סוג של מחזור כזה שנמשך עד 27/3/14 . המשכתי לקחת את הגלולות רגיל .. השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ועם זה נורמאלי ??? אתמול בערב והיום קיימנו יחסים ולא השתמשנו באמצעי מניעה למרות שהוא גמר בחוץ , אך החשש שלי שאפילו טיפה נשארה ושזה לא יגיע להריון .!! השאלה היא האם קיים סיכוי בכלל להריון? אשמח לתגובה הכי מהר שאפשר. תודה.

כששוכחים לקחת 2 גלולות ברצף, כדאי להתחיל חפיסה מחדש. קחי פוסטינור בכל מקרה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו