איחור ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/10/2016 | 14:23 | מאת: שקי

שלום רב ותודה על העזרה! אני נוטלת גלולות יאז והיום זה היום החמישי לאיחור במחזור (זאת אומרת שהוא איחר את כל הגלולות הלבנות ועוד חמישה ימים אחר כך) היום ביום החמישי עשיתי בדיקת דם להיריון והתוצאה היא: hcg1.2 לפי מה שהבנתי זה אומר שאין היריון. אבל להיות להיות שעשיתי את הבדיקה מוקדם מדי? ( שתי בדיקות היריון רגילות יצאו שליליות) אשמח לתשובה!

סביר להניח שאינך בהריון והאיחור תחת יאז קרה מסיבות אחרות. הרי הגוף שלנו לא מכונה מדויקת והדברים יכולים לקרות....

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו