תופעות לוואי גלולות סיזוניק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/10/2016 | 01:12 | מאת: רוית

לפני כחודשיים התחלתי להתשמש בגלולות סיזוניק כדי לקבל את המחזור החודשי אחת לשלושה חודשים ובכך להקל על כאבי המחזור הקשים שהיו לי. מרגע שהתחלתי להשתמש מופיעים אצלי כאבים באים והולכים בבטן התחתונה ואני גם הרבה פעמים מדממת טיפה (הפרשות חומות עם טיפה דם) . מומלץ להפסיק את השימוש? אני שואלת כאן בכוונה כי אין באפשרותי ללכת לגניקולוג , אני נמצאת בארצות הברית לחצי שנה הקרובה וקשה נורא להשיג פה רופא. תודה (:

חכי עוד חודש אם הגלונות לא יפסיקו כדי להפסיק עם הגלולות כתום דמי יכול להיות ב3 חודשים ראשונים לשמוש עם כל גלולה חדשה וכאבי הבטן יכול להיות שבסוף החודש השלישי הכל יסתדר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו