גלולות איחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/09/2016 | 10:36 | מאת: בת 17

שאלה בגיל 17 : #100150 היי אני לוקחת גלולות באופן סדיר כבר 3 חודשים , גלולות יאז, ועד עכשיו המחזור הגיע בגלולה הלבנה השלישית.. החודש המחזור לא הגיע בגלולה הלבנה השלישית , הוא היה אמור לבוא אתמול , כרגע אני בגלולה הלבנה האחרונה והוא לא בא .. יש לי סיבה לדאגה? אני פעילה מינית בלי קונדום אך נוטלת את הגלולוץ ולא פספסתי אף אחת .. האם יש סיכוי להריון? ומה לעשות אם אינני מקבלת מחזור? אין לי כאבי בטן בכלל רק רגישות בחזה.. יש לציין שהוא לא גומר בפנים..

סבירות להריון קלושה יכול להיות שהמחזור ידלג או יגיע מאוחר יותר אם את חוששת עשי בדיקת שתן להריון כדי להרגע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו