חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/09/2016 | 08:37 | מאת: אחלאם

בוקר טוב דר. אני בת 28 1 מעל שנתיים נסיון לכנס להריון לא מוצלח עברתי הזרעות ו ivf פעם לא מוצלח. לציין בבדיקות שלי ושל בעלי תקינות. יש לי מחזור שנע בין 25- 28 יום. וסת פעם אחרונה ב 25/8. טרם קיבלתי וסת . בערך 4 ימי איחור . ביצעתי היום בדיקת הריון ביתית. שלילית. מה יכולה להיות סיבת האיחור. לציין פעם ראשונה קורה לה דבר כזה. ומה לעשות ? לחזור בעוד כמה ימים על הבדיקה??? תודה. אני בלחץ אדיר :(

אם עדיין לא קקבלת מחזור חיזרי על הבדיקה להריון ואם שלילית פני לרופא הנשים שלך לבדיקה ולאולטראסאונד

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו