גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/09/2016 | 09:12 | מאת: יפית

בעלון של גלולוצ זואלי רשום שאם לוקחיפ לא מהיום הראשון של המחזור ב7 הימים הראשונים צריך להשתמש בקןנדום. אז שעתיים אחרי הגלולה ה12 קייצתי יחסים ללא קונדום עם גמירה בחוץ. זה בסדר? זה מוקדפ מדי? יש טעות בעלון? היו רופאיפ שאמרו לי שהייתי צריכה לחכןת שבועיים וכאלה שאמרו שכל החפיסה הראשונה אני לא מוגנת. אז למה העלון משקר? מה לעשות עכשיו?

העלון הוא הנחיות של חברת התרופות שאומר שאם לא התחלת ביום הראשון של המחזור את הגלולות את צריכה להסויף קונדומים לשבוע. חלק מהרופאים ממליצים על שבועיים כדי להיות בטווח יותר רחב של בטון אם הוא גמר בחוץ הסבירות להריון נמוכה אבל לא בלתי אפשרי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו