גלולות ועישון- המלצה לרופאת נשים ועוד כמה שאלות ..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/09/2016 | 15:11 | מאת: אנונימית

היי, בשנת 2011 עברתי לפרוסקופיה באיכילוב עקב ציסטה שחלתית (לאחר מס' שאיבות) והונחתי לנטול גלולות עד שארצה להכנס להיריון. אושפזתי בספטמבר 2014 באיכילוב במחלקה אחרת ויצא לי באחת הבדיקות (סליחה, לא זוכרת איזו) קרישיות יתר גבולית והונחתי להפסיק. כיום אינני נוטלת גלולות, אך יש לי בן זוג 10 חודשים ואני מעוניינת לחזור לנטול גלולות. אני מעשנת סיגריות קצת יותר משנה ועקב טראומה לעיתים יותר מקופסא ליום, מקווה בעתיד שאצליח להפחית. שלחתי פניה גם דרך האתר לד"ר אוקסהורן (שטיפלה בי מס' פעמים באיכילוב), אך אם לא יתאפשר תיאום התור - אשמח להמלצה בנושא הזה טרם אלך לרופאת נשים שאינני מכירה בלית ברירה כך שאדע מה לבקש. חשוב לציין שמאז עשיתי בדיקות דם (לפני כחצי שנה בערך) מקיפות לקרישיות יתר והן חזרו תקינות לחלוטין - ככל הנראה הסטרואידים שנטלתי באשפוז גרמו לחריגה (אם אינני טועה apla 25). למיטב הבנתי קיימות גלולות המתאימות לעישון, האם זה נכון או שמועה? לאור הרקע הקצר שתיארתי, בהתחשב בעובדה שהבדיקות האחרונות המקיפות יצאו תקינות- האם יש גלולות מתאימות? אם כן, תוכלו להמליץ לי על השם/שמות שלהן? מצטערת ויודעת שקיים קושי בתיאור רפואי מתומצת דרך האינטרנט, אך לאור הכרותי האישית עם ד"ר אוקסהורן חשובה לי דעתה / דעת ד"ר ליאורה אברמוב שאני בטוחה שגם מקצועית מאוד. שאלה קטנה נוספת, באם לא תתאפשר בקשתי דרך האתר, ונוכח העובדה שאני כרגע (לפחות עד שיסתיים הרבעון) בקופ"ח כללית- האם אתן מכירות רופאת נשים שאוכל להגיע אליה גם כדי לקבל מרשם (לפי המלצתכן) אבל בנושא דחוף הרבה יותר? אני זקוקה לרופאת נשים סבלנית ועדינה- אינני יכולה לדחות עוד את הבעיה הנוספת אבל אני לאחר אונס ולכן קיים קושי רב ואשמח להמלצה למס' רופאות שמקבלות באופן פרטי/ או דרך קופ"ח כללית שיהיו מקצועיות וסבלניות עקב הטראומה? את הפניה ששלחתי לאתר מניחה שיעבירו לכן, אך אודה אם תוכלו להשיב לי כאן אם אחת מכן מקבלת באופן פרטי... תודה רבה מראש! וסליחה על הבלאגן ...

חשוב לדעת בת כמה את. אם אין בעית קרישיות יתר ואת בגיל פחות מ35 את יכולה לקחת גלולות במינון נמוך מעל גיל 35 ומעשנת אסור לך לקחת גלולות לא חושבת שאפשר להמליץ לך על סוג גלולות דרך האינטרנט

23/09/2016 | 18:08 | מאת: אנונימית

ובקשר לסוגי גלולות? ורופאות סבלניות ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו