התקן מונה ליזה ארע וחצי שנים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/09/2016 | 14:22 | מאת: שיר

בת 36 אחרי 3 לידות מאז ומעולם היו לי מחזורים לא סדירים סביב 36-40 יום. משתמשת בהתקן מונה ליזה מזה 4 וחצי שנים. בחודשים הראשונים היו דימומים- ומאז במשך 4 שנים- עסקים כרגיל. לאחרונה- המחזורים התקצרו לסביב 30 יום. כמו"כ השבוע בייום ה21 התחילו הפרשות עם חוטי דם ומעט הפרשות דמיות- ללא מחזור. האם יתכן שההתקן "הזדקן" ויש להוציאו? האם צריך להמתין בין הוצאת התקן להחדרת התקן חדש?

אפשר לעשות החלפה בו זמנית התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי הדימומים יכול להיות שכבר כדי להוציא בגלל הדימומים הייתי מחכה חודש לראות אם יש דימומים לא סדירים גם ללא מחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו