התקן - לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/09/2016 | 10:54 | מאת: יהודית

ד"ר אברמוב שלום, ילדתי לפני 3 שבועות, וברצוני לשים התקן. שתי שאלות: 1. אני שומרת טהרה- ולכן רוצה להתקין את ההתקן כמה שיותר מוקדם כדי "לחסוך" ימים מיותרים של דימום... מתי אפשר להתקין את ההתקן? האם אפשרי כבר עכשיו? או שצריך לחכות עוד? 2. שמעתי שיש התקן שנקרא- ג'ניפקס ויש כמה שהמליצו עליו לשומרות טהרה- מהו ההתקן הזה? האם מומלץ? נ.ב. בעבר התקנתי מירנה והיא לא עשתה לי טוב.. לכן לא חושבת לשים זאת שוב.. אודה לתשובתך,

נראה לי קצת מוקדם כבר לשים התקן בעוד פשבוע פני לרופא הנשים לבדיקה ראשונה של אחרי לידה ואז תתיעצי איתו לגבי סוב התקן ועיתוי החדרתו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו