מניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2016 | 22:01 | מאת: דיאנה

נשואה 2 ילדים. לא מעוניינת להכנס להריון. ולא מעוניינת בשום אמצעי מניעה. הבנתי בשפיכה מאחור יש סיכון מסוים לכן אני לא מוכנה שבעלי יבעול מאחור. כמו כן אני מוכנה לעשות לו רק ביד. הדבר גרם למתח רציני בינינו שהגענו למצב של שינה בחדרים נפרדים. פשוט נהייתי אובססיבית בנושא. מה את מציעה לעשות?

נראה לי שאם את רוצה לשמור על זוגיות תקינה יש לפתור את הבעיה כל אחד מהצדדים יתצטרך להתגמש במשהו.. פני לרופא נשים כדי שיטח בפניך את אופציות מניעת הריון שקיימות בפניך ופנו ליעוץ זוגי

13/09/2016 | 11:57 | מאת: דיאנה

תודה על התשובה המהירה. בעבר הייתי עם התקן אולם לאחר תקופה קצרה הוצאתי מהסיבה של כאבים ביחסי מין. הגניקולוג שטופלתי אצלו טען שבלל איבר המין של בעלי לא מתאים לי התקן.(שאלות אינטימיות). כדורים אני שוללת וקונדום בעלי לא מוכן. האם מאחור זו פשרה סבירה לשנינו?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו