מניעת הריון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/09/2016 | 11:45 | מאת: ענבר

שלום רב אני שלושה חודשים ושבוע אחרי לידה לאחר כ10 שבועות שלא קיבלתי מחזור מאז הלידה הלכתח לרופא נשים שאמר שרירית הרחם דקה ואין הריון באופק וסוכם שאתחיל לקחת אוורה (מדבקות למניעת הריון) אבל בחודש הראשון להשתמש בעוד אמצעי מניעה. אני דתיה ואסור לי להשתמש בקונדום ונרות גלוואן כבר לא מייצרים. שאלתי בבתי מרקחת לגבי קוטלי זרע בקצץ קרם או גל אבל אין. אני מתוסכלת כי כבר 4 חודשים כמעט לא קיימנו יחסים מלאים. במה אפשר להשתמש שאינו חוצץ בין איברי המין ויכול לעזור לנו כרגע?

05/09/2016 | 21:07 | מאת: ל

אפשר להשתמש בספוגיות לנרתיק או להמתין כשבועיים לאחר התחלת השמת המדבקות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו