המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/07/2016 | 13:30 | מאת: יפעת

זה המשך לשאלה הקודמת. שאלתי את זה- אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין, אם בטעות הוא שם את הקונדום הפוך, והוא לא ירד או נקרע במהלך יחסי המין, הקונדום עדיין מגן או שאם הוא הפוך אז כבר לא ניתן לסמוך עליו? כלומר אם הוא חדר אלי עם קונדום שהולבש בצורה הפוכה. ושאלה נוספת, כמה זמן אחרי יחסי מין לא מוגנים ניתן לעשות בדיקת דם לבדיקת היריון שתראה תשובה אמינה וודאית? ואני רוצה לחדד משהו- אני יודעת שכביכול אם הקונדום הפוך אז הוא פשוט לא יתגלגל על האיבר. אבל לבן זוגי יש איבר מאוד גדול והוא משתמש בקונדומים xl וגם אז זה לוחץ לו מאוד אז כשהוא שם את הקונדום הוא לא פשוט מגלגל אותו על האיבר אלא מותח את הקצוות שלו בידיים וככה מלביש אותו. ולכן אני מפחדת שאולי הוא שם את הקונדום בצורה הפוכה ולא שמנו לב וככה הוא חדר אלי. הקונדום לא יצא מהמקום במהלך יחסי המין. הוא יצא ממני ורק אחרי שעשיתי לו קצת ביד הוא גמר לתוך הקונדום וממה שראיתי כל החומר באמת נשאר בתוך הקונדום ולא נשפך ולכן גם לא היה בו חור. הקונדום הזה הגן עלי אם הוא היה מולבש הפוך בזמן החדירה? אני נכנסתי מזה לחרדות ולקחתי פוסטינור אחרי 23 שעות בערך. בעוד פחות משבועיים אני טסה לחול ל3 שבועות כמעט ולכן גם לא באמת אוכל לעשות בדיקה בארץ כמו שצריך. לכן אני רוצה לדעת מתי הכי מוקדם שאפשר לעשות בדיקת דם לגילוי היריון, כדי שאולי אספיק לעשות אותה בארץ. בבקשה תקראו הכל למרות שזה ארוך אני מאוד בלחץ.

כל עוד הקונדום היה עליו כשהוא גמר את מוגנת ולא משנה אם הפוך או מתוח ולא מגולגל. בדישת שתן להריון חיובית אחרי שבועיים מהמשגל ובדיקת דם להריון אחרי 10 ימים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו