שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/07/2016 | 08:42 | מאת: G

יצא לי לעשות כמה פעמים יחסי מין ללא קונדום עם חבר שלי ולקחתי פוסטינור כמה פעמים בפעם האחרונה לקחתי נורלבו בגלל המחיר .. ולא הופיעו לי תופעות לוואי כמו דימום וכו וזה מדאיג אותי .. לאחר זה יצא לי שוב פעם לקיים יחסים ללא קונדום ולא הייתה גמירה בפנים אבל אני עדיין ממש מפחדת , הייתי אצל ייעוץ רפואי ואני עכשיו מחכה שבועיים בערך לקבלת המחזור ואני ממש מפחדת עם הוא יאחר מה לעשות

סבירות להריון נמוכה אם הוא לא גמר בנרתיק אבל אפשרית. בעודמ שבועיים אם יאחר המחזור עשי בדיקת שתן לשלול הריון וממליצה לך להתחיל עם אמצעי מניעה מסודרים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו