4 שבועות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/07/2016 | 13:31 | מאת: הודיה

שלום היה לי דימום שבוע וחצי, אחרי יומיים שלא היה שום דבר בא המחזור ככה זה נראה לפחות לקחתי פמינט ביום שהוא התחיל.. הרופאת נשים אמרה שייש מצב שזה מחזור באמת.. לשאלתי... הדימום /מחזור לא פסק.. הוא ממשיך וזה כבר שבועיים דימום דימום ! האם להמשיך עם הפמינט? או להפסיק?? אם זה לא היה מחזור .. ואני ימשיך עם הגלולות המחזור יגיע?? לחבר קופסאות?? מה לעשות?? אני גם צריכה לספור 7 נקיים... זה ממש דחוף!!

יכול להיות דימום ממושך בחודשיים הראשונים לנטילת גלולות. המשיכי עם הפמינט אם הדימום לא יפסק עד סוף חפיסה ראשונה חיזרי לרופאת הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו