לגמור עם בן זוג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/06/2016 | 22:17 | מאת: Someone

היי, אני כותבת כי אני מרגישה כבר דיי חסרת עצות וחשבתי שאולי אוכל לקבל כאן תשובה שתעזור לי. אני בת 19, מגיל 14 מאוננת בחיכוך עם כרית. מגיל 18 (שכבתי פעם ראשונה) החלפתי שלושה בני זוג שעם שלושתם לצערי לא הצלחתי לגמור. הדבר גורם לתסכול רב ולייאוש שמשפיע על הרצון שלי לקיים יחסי מין. אני לא מצליחה לחשוב על שום דרך שבה הבן זוג הנוכחי שלי יכול להדמות לכרית.. חיכוך ישיר עם אצבעות לא נעים לי, גם מין אוראלי נעים אך לא קרוב לאורגזמה. עם הכרית אני מצליחה לגמור תוך שתי דקות, אך עם בן זוג לא הצלחתי אף פעם. אשמח לתשובות או עצות. תודה

לפעמים הרגל מאוד מסוים יכול לקלקל כשנמצאים במערכת זוגית והתנאים משתנים מציעה לך לפנות לטיפול מיני כדי לקבל הדרכה וטיפים איך לגמור עם בן הזוג

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו