זואלי אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/06/2016 | 14:16 | מאת: ורוניקה

שלום, התחלתי מלפני חודשים להשתמש בגלולות בשם זואלי סיימתי את החפיסה הראשונה ועדין לא קיבלתי מחזור אני בחפיסה השניה עכשיו לקראת הסוף. חייבת לציין שהמחזור שלי סדיר ואף פעם לא איחר או לא הגיע. קיימתי יחסי מין עם בן זוגי שבוע לאחר תחילת הלקיחה החפיסה הראשונה. התחלתי לקחת את הגלולות שהרופא נשים הביא לי ביום השלישי למחזור. לאחר שאיחר לי התחילו לי הפרשות חומות ממש קצת במשך 3 שבועות לא פסקו, שללתי 2 בדיקות הריון בהתחלה ביום השלישי לאיחור המחזור ויצא שלילי שתיהן. השאלה שלי האם עשיתי מוקדם מידי ולעשות שוב? או שיש בעיה אחרת כולשהי? תודה רבה

אחד היתרונות של זואלי זה אי קבלת מחזור ולכן אל תבהלי והמשיכי את הגלולות כסדרן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו