גלולות זואלי אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/06/2016 | 02:10 | מאת: ורוניקה

שלום, התחלתי מלפני חודש וחצי להשתמש בגלולות בשם זואלי סיימתי את החפיסה ועדין לא קיבלתי מחזור. חייבת לציין שהמחזור שלי סדיר ואף פעם לא איחר או לא הגיע. קיימתי יחסי מין עם בן זוגי שבוע לאחר תחילת הלקיחה. התחלתי לקחת את הגלולות שהרופא נשים הביא לי ביום השלישי למחזור. האם אני בהריון? או שיש בעיה אחרת כולשהי? תודה.

מאוד שכיח עפ הזואלי לא לקבל מחזור וזה חלק מהיתרונות שלו אם יש חשש מהריון עשי בדיקת שתן לשלול הריון והמשיכי חפיסה חדשה למרות שלא קבלת מחזור

04/06/2016 | 18:07 | מאת: ורוניקה

שללתי הריון עם 2 בדיקות הריון ויצא שלילי, סליחה על הגועל אבל כבר 4 ימין בערך יש לי קצת הפרשות חומות ועדין אין מחזור, המשכתי בגלולות כרגיל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו