גלולות מליאן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/05/2016 | 11:40 | מאת: שיר

שלום , ביום שישי האחרון לקחתי גלולה בשעה 3:00 לפנות בוקר (באיחור בדרך כלל אני לוקחת בשעה 19:00בערב ) לאחר כשעתיים הקאתי ולא ידעתי האם הגלולה נספגה בוודאות ולכן לפי ההוראות שיש בחפיסת הגלולות לקחתי גלולה נוספת האחרונה בחפיסה בשעה 12:00 בצהריים ביום שבת , באותו היום בערב כבר לקחתי גלולה כרגיל בשעה הרגילה והכל היה בסדר , רציתי לדעת האם אני מוגנת עד לקבלת המחזור הבא ?

16/05/2016 | 13:59 | מאת: שיר

שכחתי לציין כי באותו יום שישי אחרי לקיחת הגלולה בשעה 3 קיימתי יחסי מין , האם יש חשש להיריון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו